Oppskrift på Havregrøt med frukt og brunost
0

Havregrøt med frukt og brunost

(13)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Havregrøt er noe av det beste du kan spise. Det er raskt å lage og toppet med eple, banan, rosiner, nøtter og brunost blir det dagens høydepunkt.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

5 desilitervann
5 desiliterTinemelk® Lettmelk 1,2 % fett
3 desiliterhavregryn
½ teskjesalt

TILBEHØR

1 stkeple
1 spiseskjeflytende honning
1 stkbanan
100 gramTINE Gudbrandsdalsost G35
4 spiseskjerosiner
4 spiseskjehakkede hasselnøtter

Slik gjør du det

  1. Kok opp vann og melk og dryss i havregyn. La det koke i 5-10 minutter, til grøten har ønsket konsistens. Smak til med salt mot slutten av koketiden.

    Tips:

    Små, lettkokte havregryn trenger du bare å koke i 3-5 minutter.

  2. Del eple i små terninger og vend med honning. Del banan i skiver og grovriv brunosten på et rivjern. Topp havregrøten med epleterninger, bananskiver, revet brunost, rosiner og hakkede hasselnøtter.

Kommentarer

Produkter i oppskriften