Oppskrift på Havregrøt med cottage cheese og brunost
0

Havregrøt med cottage cheese og brunost

(8)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Havregrøt toppet med cottage cheese gir ekstra mye protein. Toppet med brunost, tørkede tranebær og frø er dette en perfekt frokost eller mellommåltid.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

5 desilitervann
5 desiliterTinemelk® Lettmelk 1,2 % fett
3 desiliterhavregryn
½ teskjesalt

TILBEHØR

6 spiseskjeTINE Cottage Cheese Original
100 gramTINE Gudbrandsdalsost G35
4 spiseskjetørkede tranebær
4 teskjegresskarkjerner
4 teskjelinfrø

Slik gjør du det

  1. Kok opp vann og melk og dryss i havregyn. La det koke i 5-10 minutter, til grøten har ønsket konsistens. Smak til med salt mot slutten av koketiden.
  2. Grovriv brunost på et rivjern og server grøten toppet med cottage cheese, revet brunost, tørkede tranebær, gresskarkjerner og linfrø.

    Tips:

    Alle type frø gjør seg godt som topping på havregrøt. Varier med solsikkefrø, chiafrø eller hampfrø.

Kommentarer

Produkter i oppskriften