Oppskrift på frokostgrøt
6

Oppskrift på frokostgrøt

(21)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Havregrøt til frokost er en sunn og god start på dagen. Du får et balansert inntak av fiber og næringsstoffer, og du holder deg mett lenge.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

1 desiliterhavregryn
1 ½ desilitervann
1 desiliterSunniva® Original Eplejuice
⅕ teskjesalt
1 spiseskjerosiner
½ stkepler i båter
1 spiseskjemandelflak eller nøtter
2 spiseskjeTINE Yoghurt Vanilje ev. Kesam Vanilje

Slik gjør du det

  1. Rist havregryn lett i tørr panne til de får litt farge. Hell på vann og juice, og la grøten småkoke i 4 minutter. Rør om av og til. Smak til grøten med salt.
  2. Dryss over litt rosiner, eplebåter, mandelflak eller nøtter etter ønske. Server grøten med vaniljeyoghurt eller Kesam Vanilje.

Tips:

Varier gjerne med forskjellig type tørket frukt, bær og nøtter.

Kommentarer

Produkter i oppskriften