placeholder image
2

Vibeke Klemetsens Chiagrøt med blåbær og Kefir

(20)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Vibeke Klemetsen er lidenskapelig opptatt av yoga, trening og helse – og spiser ofte grøt i mange spennende varianter. Her gir hun deg sin oppskrift på en deilig kjøleskapsgrøt: Chiagrøt med blåbær og kefir. Lag grøten klar kvelden i forveien, så har du fiks ferdig frokost rett fra kjøleskapet neste morgen!

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

1 ½ dlfrosne blåbær
2 dlTINE Kefir Økologisk
½ dlTinemelk® Lettmelk 1,2 % fett
6 sschiafrø
1 ssagavesirup

Slik gjør du det

    1. Ha frosne blåbær, kefir og melk i en blender og kjør til alt er godt blandet og gir en god farge.
    2. Ha i en stor bolle og bland inn chiafrø og agave for søtning. Fyll i porsjonsglass hvis du ønsker det.
    3. Sett i kjøleskap i minimum 6 timer, rør av og til i begynnelsen hvis mulighet.
    4. Serveres med valgfri topping.

Tips:

Bare fantasien setter grenser for topping. Prøv deg frem med ulike typer oppskåret frukt, bær og hakkede nøtter. Eller prøv Vibekes favoritt - blåbær og ristede kokosflak. Les mer på vibekeklemetsen.no

Kommentarer

Produkter i oppskriften