Oppskrift på Trippeldipp med Ridder, foto:

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Trippeldipp med Ridder

Den perfekte trippeldipp med kremost, salsa og Ridderost. Utmerket til fotballkampen, fredagskvelden, eller som en del av et tapasbord.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

TIPS!: Velg salsa ut fra smak og behag. Noen ønsker en salsa med store biter, andre liker en mer rørt type med mindre biter.

Slik gjør du

  1. Sett stekeovnen på 180 °C.

  2. Bruk en skål eller et glass som tåler varme. Rør i kremosten og legg den i skåla/glasset du skal ha det i.

    Velg gjerne en kremost med smak.

  3. Legg over ferdig salsa.

  4. Riv Ridderost på et rivjern og ha det på toppen av salsaen.

  5. Sett skål/glass i stekeovnen på 180 °C til osten er smeltet. Dette tar noen minutter. Server med det samme.