Oppskrift på Trippeldipp med Ridder
0

Trippeldipp med Ridder

(10)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Den perfekte trippeldipp med kremost, salsa og Ridderost. Utmerket til fotballkampen, fredagskvelden, eller som en del av et tapasbord.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

125 pakkeTINE Kremgo’® Naturell à 125 gr
150 gramferdig tomatsalsa
50 gramRidder®

Slik gjør du det

  1. Sett stekeovnen på 180 °C.
  2. Bruk en skål eller et glass som tåler varme. Rør i kremosten og legg den i skåla/glasset du skal ha det i.

    Tips:

    Velg gjerne en kremost med smak.

  3. Legg over ferdig salsa.
  4. Riv Ridderost på et rivjern og ha det på toppen av salsaen.
  5. Sett skål/glass i stekeovnen på 180 °C til osten er smeltet. Dette tar noen minutter. Server med det samme.

Tips:

Velg salsa ut fra smak og behag. Noen ønsker en salsa med store biter, andre liker en mer rørt type med mindre biter.

Kommentarer

Produkter i oppskriften