Oppskrift på Skagensalat med geiterømme på sprø rug

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Skagensalat med rømme på sprø rug

Frisk og god skagensalat med rømme, servert på sprø rug. Passer perfekt som en liten forrett, eller på tapasbordet.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

TIPS!: Skagensalat passer oggså ypperlig til røkt laks.

Slik gjør du

Brød:

  1. Sett stekeovnen på 170 °C.

  2. Skjær rugbrød i så tynne skiver som mulig. Legg skivene på et stekebrett, ringle over olivenolje, og dryss på salt. Stek sprøtt i ovnen. Dette tar 4-5 minutter.

    Det kan være lurt å fryse rugbrødet litt før du skjærer i det. Da er det enklere å skjære tynt.

Skagenrøre:

  1. Bland reker og krepshaler sammen med lettrømme, majones, gressløk, dill og sennep. Smak til med salt, pepper og sitronsaft.

  2. Ha skagenrøre på brødskivene og dryss over rogn. Pynt med litt timianblader.