Oppskrift på Sherrysild
0

Sherrysild

(13)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Sild med mye smak av sherry og dill. Sildesalaten bør stå kaldt og trekke i minst ett døgn før den skal serveres.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

6 stksildefileter
2 stkrødløk i ringer
4 spiseskjehakket dill

Lake:

1 desilitersherry
½ desilitervann
3 spiseskje7% eddik
1 desilitersukker
8 stkhele pepperkorn

Slik gjør du det

  1. Dersom du synes silden er for salt, kan du legge den litt i vann eller melk. Tørk deretter av silden før du deler sildefiletene i ca. 1 – 2 cm brede strimler.
  2. Skjær rødløk i ringer og hakk dill.
  3. Bland sherry, vann, eddik og sukker til en lake.
  4. Legg sild, løk, pepperkorn og dill lagvis og hell over laken.

    Tips:

    La sherrysilden trekke 1 døgn før den serveres.

Tips:

Passer ypperlig til frokost i julen og er en veldig fin gave å gi bort om du har den over på et pent glass.

 

Sildesalaten bør stå kaldt og trekke i minst ett døgn før den skal serveres.

Kommentarer