Oppskrift på SALMA-tartar, foto: Synøve Dreyer kilde:

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

SALMA-tartar med frisk lime og Crème Fraîche

Fantastisk laksetartar med SALMA, lime og Crème Fraîche servert med frisk grønnsakscrudité. Passer perfekt å servere som en del av et festmåltid. Denne lekre forretten har mesterkokk Tom Victor Gausdal utviklet for TINE Inspirasjon.

  • Vanskelig:

    Middels
  • Tid:

TIPS!: "Crudités" er en tradisjonell fransk forrett som består av rå grønnsaker skåret i skiver eller servert hele, gjerne med en vinaigrette eller annen dipp.

Slik gjør du

  1. Kutt SALMA i små terninger. Vend inn vispet Crème Fraîche, saft av lime, hakket sjalottløk, ingefær og koriander. Smak til med salt og pepper.

  2. Høvle reddik, nepe og rødbet i syltynne skiver. Legg i isvann i ca. 30 minutter. Tørk grønnsakene. Smak til med litt olje, soyasaus og limesaft.

  3. Legg på toppen av tartaren og pynt med hakkede peanøtter.