Oppskrift på rekecocktail, foto: Synøve Dreyer kilde:

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Rekecocktail

Rekecocktail er en klassisk og god forrett. Med reker, agurk, avokado, sitron, chili og salat, har du en frisk og smakfull start på måltidet.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

TIPS!: Topp denne retten med litt revet sitronskall for ekstra god smak.

Slik gjør du

  1. Bland reker, agurk og ananas med avocado.

Dressing:

  1. Rør sitronsaft, sukker, olje og chili sammen. Smak godt til med salt og pepper. Vend sausen forsiktig i salaten.

  2. Anrett i glass som er fylt med finhakket salat. Server med for eksempel toast.

    Lag skåler av filodeig og ha salaten i: 1. Tin frossen filodeig. Pensle hvert flak med smeltet smør på begge sider. 2. Legg hvert flak i en ildfast kopp eller liten skål. La resten av flaket henge ned på utsiden. Stek ved 200 grader C, i ca. 10 minutter. Følg med det skal bli svakt gyllent, men gjennomstekt. 3. Avkjøl litt før de tas ut av koppene. Fyll filodeigskålene med salat og rekecocktail like før servering.