Oppskrift på Røkelaks på sprø toast med luftig geiterømme
0

Røkelaks på sprø toast med luftig rømme

(6)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Smakfull røkelaks med luftig rømme passer perfekt som forrett, eller til tapaskvelden.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Utstyr

1 kremblåser og 2 luftpatroner

Ingredienser

1 stkhalvstekt, fryst baguette
1 spiseskjeolivenolje
¼ teskjesalt
3 desiliterTINE Lettrømme 18 %
¼ teskjesalt
½ teskjesitronsaft
8 skiverrøkelaks
2 stilkdill, hakket

Slik gjør du det

  1. Sett stekeovnen på 175 °C.
  2. Kutt baguette i ½ cm tynne skiver. Legg på stekebrett. Ringle olivenolje, og dryss salt lett over. Stek i ovnen i 6-7 minutter til de er gylne.
  3. Smak til rømme med salt og sitronsaft, og hell over i en kremblåser. Bruk to patroner i kremblåseren. Rist godt på flasken.
  4. Legg røkelaks på den sprø toasten. Topp med luftig rømme. Pynt med dill.

Tips:

Hvis du ikke har kremblåser, kan du blande rømme, salt og sitronsaft for hånd.

Kommentarer

Produkter i oppskriften