Oppskrift på Røkelaks på sprø toast med luftig geiterømme

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Røkelaks på sprø toast med luftig rømme

Smakfull røkelaks med luftig rømme passer perfekt som forrett, eller til tapaskvelden.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

  • Du trenger:

    1 kremblåser og 2 luftpatroner
TIPS!: Hvis du ikke har kremblåser, kan du blande rømme, salt og sitronsaft for hånd.

Slik gjør du

  1. Sett stekeovnen på 175 °C.

  2. Kutt baguette i ½ cm tynne skiver. Legg på stekebrett. Ringle olivenolje, og dryss salt lett over. Stek i ovnen i 6-7 minutter til de er gylne.

  3. Smak til rømme med salt og sitronsaft, og hell over i en kremblåser. Bruk to patroner i kremblåseren. Rist godt på flasken.

  4. Legg røkelaks på den sprø toasten. Topp med luftig rømme. Pynt med dill.