Oppskrift på røsti med Jarlsberg
, foto: Alf Børjesson kilde:

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Røsti med Jarlsberg®

Røstipoteter kommer opprinnelig fra Sveits og passer veldig godt som tilbehør til både kjøtt og fisk. Men det kan også serveres som egen smårett, som her med spekeskinke, Jarlsberg® og ruccolasalat.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

TIPS!: Server gjerne røstipotet som tilbehør til maten, i stedet for kokt potet. Herlig!

Slik gjør du

  1. Skrell og grovriv poteter og løk. Klem så mye væske som mulig ut av potetene og bland dem med løk, revet ost, urter, salt og pepper. Stek fire røsti i smør i stekepanne.

  2. Anrett ruccolasalat med tomatskiver og spekeskinke på tallerkener. Skjær osten i flak og dryss den over. Legg så en varm røsti på hver tallerken og server.