Oppskrift på Quesadilla med røkt skinke og soltørket tomat
5

Quesadilla med røkt skinke og soltørket tomat

(20)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Hvis du ikke har smakt quesadilla før, så anbefales det på det sterkeste. Fylte sprø tortillas med nydelig fyll er en fulltreffer når du skal ha en rask matbit i farta.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

4 desiliterTINE Revet Ost 4 oster, eller annen revet ost
8 skiverrøkt skinke
12 stksoltørkede tomater, delt i to
12 stkoliven, uten stein og delt i to
1 desiliterbasilikumblader
4 stktortillalefser
1 spiseskjeTINE Meierismør til steking
2 desilitertomatsalsa til servering

Slik gjør du det

  1. Fordel ost, skinke, tomater, oliven og basilikum på den ene halvdelen av hver tortilla. Brett over den andre halvdelen, og trykk sammen.

    Tips:

    Det er kun fantasien som setter grenser for hva du kan bruke som fyll.

  2. Varm opp en stekepanne med litt smør, og stek hver tortilla på begge sider, på svak varme til de er gyllenbrune og sprø.

    Tips:

    Ha en tung kjele over quesadillasene, slik at de blir presset litt sammen ved steking.

  3. Skjær quesadillas i kakebiter, og server med en tomatsalsa.

Tips:

Quesadillas kan serveres som tilbehør til drinken, eller som kveldssnacks.

Kommentarer

Produkter i oppskriften