Quesadilla med røkt skinke og soltørket tomat

Quesadilla med røkt skinke og soltørket tomat

4
33
Enkel15 min
Hvis du ikke har smakt quesadilla før, så anbefales det på det sterkeste. Fylte sprø tortillas med nydelig fyll er en fulltreffer når du skal ha en rask matbit i farta.

Ingredienser

Antall porsjoner

  • 4 dl
    TINE® Ekte Revet Ost 4 oster , eller annen revet ost
  • 8 skiver
    røkt skinke
  • 12 stk
    soltørkede tomater , delt i to
  • 12 stk
    oliven , uten stein og delt i to
  • 1 dl
    basilikumblader
  • 4 stk
    tortillalefser
  • 1 ss
    TINE® Meierismør til steking
  • 2 dl
    tomatsalsa til servering

Slik gjør du det

  1. 1

    Fordel ost, skinke, tomater, oliven og basilikum på den ene halvdelen av hver tortilla. Brett over den andre halvdelen, og trykk sammen.

    Tips

    Det er kun fantasien som setter grenser for hva du kan bruke som fyll.

  2. 2

    Varm opp en stekepanne med litt smør, og stek hver tortilla på begge sider, på svak varme til de er gyllenbrune og sprø.

    Tips

    Ha en tung kjele over quesadillasene, slik at de blir presset litt sammen ved steking.

  3. 3

    Skjær quesadillas i kakebiter, og server med en tomatsalsa.

Tips

Quesadillas kan serveres som tilbehør til drinken, eller som kveldssnacks.

Del denne oppskriften: