Oppskrift på Pølsekrans

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Pølsekrans

Morsom pølsekrans til barnebursdag, selskaper eller for å gjøre noe morsomt en vanlig ukedag. Smaker godt med forskjellige sauser til.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

  • Steketid:

TIPS!: Du kan eventuelt varme opp grillen, og steke pølsekransen der.

Slik gjør du

  1. Sett stekeovnen på 200 °C.

  2. Trill deigen ut på kjøkkenbenken. Del pizzabunnen opp i små kvadratiske ruter, 2x2 cm.

  3. Del grillpølsene i to og, hvis du bruker det. Legg en pølsebit på hver pizzabunn og rull sammen.

  4. Legg de "påkledde" pølsebitene tett i tett i en sirkel på en smurt stekeplate med skjøten ned. Etterhev i 15 minutter.

  5. Pensle med litt sammenvispet egg og stek midt i ovnen i 8-10 minutter.