Oppskrift på Ostekule til Halloween
0

Ostekule til Halloween

(0)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Alle elsker taco, og her får du favorittretten servert som en ostekule formet som et gresskar! Ja, alt kan skje på Halloween. Ostekula trenger 2 timer i kjøleskapet så den får satt seg.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

2 pakkeTINE Kremgo’® Naturell
2 desiliterrevet cheddar
1 spiseskjehakket løk
2 spiseskjetomatsalsa
½ teskjespisskummen
1 posenachochips
1 stkpaprika med stilk

Slik gjør du det

  1. Bland sammen kremost, revet cheddar, hakket løk, salsa og spiskummen og form til en rund kule. Ha gjerne blandingen over i en frysepose eller pakk den i plastfolie så det er lettere å forme den og mindre grisete.
  2. La ligge kaldt i kjøleskapet i minst 2 timer. Knus en håndfull nachochips og rull ostekulen i blandingen så den er godt dekket.

    Tips:

    Du kan også rive litt mer cheddar og rulle ostekulen i den.

  3. Skjær stilken løs fra paprikaen og plasser på toppen av ostekulen. Server med resten av nachochipsene.

Tips:

Kremostemassen kan også formes til små baller og serveres til aperitiff på nachochips.

Kommentarer

Produkter i oppskriften