Oppskrift på nøttesild
0

Nøttesild

(8)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Nøttesild er en særdeles smakfull variant med ananas, som alle sildeelskere bør prøve.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

4 stksildefileter
50 gramnøtter, f.eks. hasselnøtter
2 spiseskjefinhakket gressløk
2 skiverananas, i biter
1 stkeple

Dressing:

1 desiliterTINE Kremfløte eller TINE Seterrømme
2 spiseskjeravigottesaus (evt. sennepssaus)
2 teskjesukker
1 teskjesitronsaft

Slik gjør du det

  1. Klipp sildefilet i biter. Hvis du smaker på sildefiletene og du synes de er for salte, kan du legge dem i vann eller melk i et par timer.
  2. Skjær eple i små terninger, hakk nøtter og ananas og bland dette med silden.
  3. Dressing:

  4. Bland sammen fløte eller rømme, ravigottesaus, sukker og sitronsaft til en dressing og vend den forsiktig inn i sildeblandingen. La silden stå kaldt til neste dag før du serverer den.

Tips:

Ha silden over på et pent glass og pynt med en rød sløyfe og en personlig hilsen. Perfekt å gi bort i julegave til den som har alt.



Aldri hørt om Ravigottesaus? Les om den på Wikipedia (ekstern lenek)

Kommentarer

Produkter i oppskriften