Marinert laksesnacks

Marinert laksesnacks

0
52
Enkel20 min
Japan møter Mexico i disse frekke munnfullene med laks, soyasaus og nacho. Rådgod comfort food som overrasker!

Ingredienser

Antall porsjoner

  • 400 g
    laksefileter uten skinn , eller annen laks med god kvalitet, uten skinn og bein
  • 4 ss
    soyasaus
  • 2 ss
    sesamfrø , ristet gylne i pannen
  • 16 stk
    tortillachips eller kjeks
  • 2 stk
    avokado , i skiver
  • 8 stk
    cherrytomater , grovhakket
  • 1 dl
  • 2 stk
    vårløk , i tynne skiver

Slik gjør du det

  1. 1

    Skjær laks i små terninger.

  2. 2

    Bland med soyasaus og sesamfrø.

  3. 3

    På tortillachips eller små kjeks legger du avokadoskiver, grovhakket tomat og litt av laksefyllet.

  4. 4

    Legg en liten klatt TINE Lettrømme 10% på toppen.

  5. 5

    Dryss over vårløk og nyt som en deilig snacks eller som en forrett.

Del denne oppskriften: