Oppskrift på Marinert Jarlsberg®

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Marinert Jarlsberg®

Denne deilige, komplekse snacken er helt herlig sammen med ferskt brød eller knekkebrød. Sprø valnøtter passer perfekt sammen med den nøtteaktige karakteren til Jarlsberg® - dette sammen med den friske situssmaken vil føre til at gjestene dine kommer tilbake for å smake mer. Husk at glasset skal stå i kjøleskapet minst en dag.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

TIPS!: Pass på at glasset er helt rent og har et lufttett lokk.

Slik gjør du

  1. Skjær Jarlsberg® i terninger 1,5x1,5 cm, og del valnøttene i fire.

  2. Skjær hvitløken i tynne skiver og stek i olje til de er lett brunet.

  3. Finhakk timian og bland ingrediensene sammen. Blant alle ingrediensene i glasset og lukk slik at det er lufttett.

  4. Sett glasset i kjøleskapet i minst en dag, og ikke mer enn tre dager. Server romtemperert.