Oppskrift på Marinert Jarlsberg®
2

Marinert Jarlsberg®

(5)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Denne deilige, komplekse snacken er helt herlig sammen med ferskt brød eller knekkebrød. Sprø valnøtter passer perfekt sammen med den nøtteaktige karakteren til Jarlsberg® - dette sammen med den friske situssmaken vil føre til at gjestene dine kommer tilbake for å smake mer. Husk at glasset skal stå i kjøleskapet minst en dag.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

200 gramJarlsberg® Original
4 desiliterolivenolje
1 stkrevet skal av appelsin
2 feddhvitløk
50 gramvalnøtter
2 spiseskjeeddik
1 spiseskjefrisk timian
0.3 teskjesalt
0.3 teskjekajennepepper

Slik gjør du det

  1. Skjær Jarlsberg® i terninger 1,5x1,5 cm, og del valnøttene i fire.
  2. Skjær hvitløken i tynne skiver og stek i olje til de er lett brunet.
  3. Finhakk timian og bland ingrediensene sammen. Blant alle ingrediensene i glasset og lukk slik at det er lufttett.
  4. Sett glasset i kjøleskapet i minst en dag, og ikke mer enn tre dager. Server romtemperert.

Tips:

Pass på at glasset er helt rent og har et lufttett lokk.

Kommentarer

Produkter i oppskriften