Oppskrift på Juleskinke med eggesalat
0

Juleskinke med eggesalat

(1)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Juleskinke med eggesalat er en klassiker til koldtbordet i julen. Eggesalaten passer også godt når du lager tapas eller til lunsjbordet.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

Juleskinke med eggesalat

1 kilogramkokt skinke (juleskinke)
8 desiliterhardkokte egg
2 desiliterTINE Lettrømme 18 %
4 spiseskjepersille
2 spiseskjehakket dill
¼ teskjesalt
¼ teskjenymalt pepper

Tilbehør

2 spiseskjetranebær
1 spiseskjepersille
1 spiseskjegod sennep

Slik gjør du det

    Juleskinke med eggesalat

  1. Skrell eggene og hakk dem i biter. Bland med rømme, persille og dill. Smak til med salt og nykvernet pepper.
  2. Skjær den ferdig kokte skinken i pene skiver og legg på fat. Pynt med tranebær og persille. Server skinken med eggesalaten og en god sennep.

Kommentarer

Produkter i oppskriften