Oppskrift på grillet landbrød med kylling og kremost

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Grillet landbrød med kylling og kremost

Grillet landbrød med kylling og kremost passer utmerket som lunsj eller lett middag. Det er enkelt å lage og smaker veldig godt. I tillegg til kyllingen, er brødet toppet med rødløk, cherrytomat og salat.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

TIPS!

Varier gjerne med ulike kremoster med smak.

Slik gjør du

  1. Stek kyllingbryst i en panne med smør og finhakket hvitløk, dryss på litt salt og pepper. Bak ferdig i ovnen ved 160 °C i ca 10 minutter.

  2. Pensle brødskiven med olje og grill raskt. Smør kremost på skivene.

  3. Topp skivene med salatblader og skiver av kylling.

  4. Del tomatene i små båter som er blandet med finhakket rødløk, olje, eddik, salt og pepper. Pynt med gressløk eller ramsløk.