Oppskrift på grillet landbrød med kylling og kremost
0

Grillet landbrød med kylling og kremost

(2)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Grillet landbrød med kylling og kremost passer utmerket som lunsj eller lett middag. Det er enkelt å lage og smaker veldig godt. I tillegg til kyllingen, er brødet toppet med rødløk, cherrytomat og salat.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

4 skiverlandbrød gjerne av surdeig, eller rugbrød
1 spiseskjeolivenolje
4 spiseskjeTINE Kremgo’® Urter
2 stksmå kyllingbryst
½ teskjesalt
¼ teskjenykvernet pepper
1 spiseskjeTINE Meierismør
1 stkhvitløksfedd
12 stkcherrytomater
½ stkrødløk
½ teskjesalt
¼ teskjenykvernet pepper
1 spiseskjeolivenolje
1 teskjesherryeddik
4 stksalatblader

Pynt:

8 stkgressløk eller ramsløk

Slik gjør du det

  1. Stek kyllingbryst i en panne med smør og finhakket hvitløk, dryss på litt salt og pepper. Bak ferdig i ovnen ved 160 °C i ca 10 minutter.
  2. Pensle brødskiven med olje og grill raskt. Smør kremost på skivene.
  3. Topp skivene med salatblader og skiver av kylling.
  4. Del tomatene i små båter som er blandet med finhakket rødløk, olje, eddik, salt og pepper. Pynt med gressløk eller ramsløk.

Tips:

Varier gjerne med ulike kremoster med smak.

Kommentarer

Produkter i oppskriften