Oppskrift på gressløkpannacotta
0

Gressløkpannacotta

(6)
  • Utførelse

    Middels
  • Tid

En frisk og smakfull forrett som passer på ethvert festpyntet bord. Gressløken gir en herlig smak sammen med rognkjeksrognen. Pannacottaen kan gjerne lages dagen i forveien eller minimum fire timer før den skal serveres.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

2 plategelatin
3 desiliterTINE Matfløte
2 desiliterKesam® Original
½ teskjesalt
¼ teskjenykvernet pepper
1 desiliterhakket gressløk

Pynt:

50 gramrognkjeksrogn
2 spiseskjefinhakket gressløk

Slik gjør du det

  1. La gelatinplatene ligge i kaldt vann i ca. 5 minutter. Kok opp fløten i en kjele. Ta den fra varmen.
  2. Ta gelatinplatene opp av vannet og rør dem i fløten slik at de smelter. Bland i kesam, salt, pepper og gressløk.
  3. Hell blandingen i porsjonsformer og la dem stå kjølig i minst 4 timer eller til neste dag.
  4. Legg på litt rognkjeksrogn og gressløk rett før servering.

Tips:

Du kan gjerne bytte ut gressløk med de urtene du har for hånden eller eventuelt liker bedre.

Kommentarer

Produkter i oppskriften