Oppskrift på gressløkpannacotta

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Gressløkpannacotta

En frisk og smakfull forrett som passer på ethvert festpyntet bord. Gressløken gir en herlig smak sammen med rognkjeksrognen. Pannacottaen kan gjerne lages dagen i forveien eller minimum fire timer før den skal serveres.

  • Vanskelig:

    Middels
  • Tid:

TIPS!: Du kan gjerne bytte ut gressløk med de urtene du har for hånden eller eventuelt liker bedre.

Slik gjør du

  1. La gelatinplatene ligge i kaldt vann i ca. 5 minutter. Kok opp fløten i en kjele. Ta den fra varmen.

  2. Ta gelatinplatene opp av vannet og rør dem i fløten slik at de smelter. Bland i kesam, salt, pepper og gressløk.

  3. Hell blandingen i porsjonsformer og la dem stå kjølig i minst 4 timer eller til neste dag.

  4. Legg på litt rognkjeksrogn og gressløk rett før servering.