Gressløkpannacotta

Gressløkpannacotta

0
15
Middels25 min
En frisk og smakfull forrett som passer på ethvert festpyntet bord. Gressløken gir en herlig smak sammen med rognkjeksrognen. Pannacottaen kan gjerne lages dagen i forveien eller minimum fire timer før den skal serveres.

Ingredienser

Antall porsjoner

Pynt:

  • 50 g
    rognkjeksrogn
  • 2 ss
    finhakket gressløk

Slik gjør du det

  1. 1

    La gelatinplatene ligge i kaldt vann i ca. 5 minutter. Kok opp fløten i en kjele. Ta den fra varmen.

  2. 2

    Ta gelatinplatene opp av vannet og rør dem i fløten slik at de smelter. Bland i kesam, salt, pepper og gressløk.

  3. 3

    Hell blandingen i porsjonsformer og la dem stå kjølig i minst 4 timer eller til neste dag.

  4. 4

    Legg på litt rognkjeksrogn og gressløk rett før servering.

Tips

Du kan gjerne bytte ut gressløk med de urtene du har for hånden eller eventuelt liker bedre.

Del denne oppskriften: