Oppskrift på fristende sildefat
0

Fristende sildefat

(1)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

"Sild à la russe", med rødbeter, egg og løk. Perfekt på late sommerkvelder eller lange julefrokoster.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

Sild a la russe:

5 stkkryddersildfileter
2 desiliterTINE Lettrømme 18 %
2 desilitersyltede rødbeter, skåret i små terninger
1 stkfinhakket løk
4 stkhardkokte egg
½ desiliterkapers
1 spiseskjefinklippet gressløk

Slik gjør du det

  1. Skyll sild og legg den eventuelt et par timer i litt vann om den er for salt. Ta den opp og tørk den godt med kjøkkenpapir.
  2. Kok egg til de er hardkokt.
  3. Finhakk rødbeter, løk og egg.
  4. Skjær sild i biter og legg på fat. Fordel rømme over. Legg rødbeter, løk, kapers og egg i rader oppå rømmen og pynt med gressløk.

Tips:

Server gjerne med flatbrød eller hjemmelaget rugbrød.

Kommentarer

Produkter i oppskriften