Oppskrift på Djevelegg med rømme

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Djevelegg med rømme

Fylte egg er en enkel og god måte å lage fingermat på. Det ser lekkert ut på et koldbord og smaker veldig godt.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

TIPS!: Ønsker du å gjøre mer ut av de fylte eggene, kan du toppe med sprøstekt bacon, finsnittet vårløk eller kaviar.

Slik gjør du

  1. Kok egg til hardkokte, ca. 10 minutter, og avkjøl i kaldt vann. Skrell og del i to.

    Bruk gjerne hardkokte egg fra frokosten.

  2. Skrap ut plommen forsiktig og ha over i en bolle. Bland med majones, rømme, eplesidereddik, sennep, salt og pepper til en jevn miks.

  3. Ha over i en sprøytepose og fyll hulrommet i eggehviten med blandingen. Dryss med hakket gressløk og paprikapulver før servering.