Oppskrift på Asparges og Ridder i skinke

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Asparges og Ridder® i skinke

Lettkokt asparges med en skive Ridder® og spekeskinke surret rundt er en virkelig apetittvekker og passer godt i tapas, en snack eller som en liten forrett.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

Slik gjør du

  1. Kok skrelt asparges i rikelig saltet (1 ss per liter) vann, ca. 4 minutter. Avkjøl.

  2. Skjær ost i ønsket størrelse. Legg en asparges og en ostebit på en spekeskinke og surr skinken rundt. Legg pent på fat, eller dander som en liten forrett på en tallerken. Ha over litt god "ruccolapesto".

RUCCOLAPESTO

  1. Bland ruccola, hvitløk, olje og pinjekjerner med en stavmikser eller blender til en jevn pesto/saus. Smak til med salt og pepper.