Oppskrift på Asparges og Ridder i skinke
0

Asparges og Ridder® i skinke

(21)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Lettkokt asparges med en skive Ridder® og spekeskinke surret rundt er en virkelig apetittvekker og passer godt i tapas, en snack eller som en liten forrett.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

8 stkasparges
100 gramRidder®
8 skiverspekeskinke

RUCCOLAPESTO

5 desiliterruccola
1 stkhvitløksfedd
4 spiseskjeolivenolje
1 spiseskjepinjekjerner
¼ teskjesalt
¼ teskjepepper

Slik gjør du det

  1. Kok skrelt asparges i rikelig saltet (1 ss per liter) vann, ca. 4 minutter. Avkjøl.
  2. Skjær ost i ønsket størrelse. Legg en asparges og en ostebit på en spekeskinke og surr skinken rundt. Legg pent på fat, eller dander som en liten forrett på en tallerken. Ha over litt god "ruccolapesto".
  3. RUCCOLAPESTO

  4. Bland ruccola, hvitløk, olje og pinjekjerner med en stavmikser eller blender til en jevn pesto/saus. Smak til med salt og pepper.

Kommentarer

Produkter i oppskriften