Oppskrift på strull
6

Strull

(95)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Strull er knasende gode småkaker som lages i krumkakejernet og rulles sammen til deilige kjeks.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Utstyr

Krumkakejern

Ingredienser

2 ½ dlTINE Kremfløte, eller TINE Seterrømme
100 gsukker
120 ghvetemel
½ dlkaldt vann

Slik gjør du det

  1. Visp kremfløte og sukker. Rør inn siktet mel og kaldt vann.

    Tips:

    La dem gjerne svelle i 30 minutter før steking. 

  2. Stek i jern og form til strull med en pinne, bruk gjerne baksiden av en sleiv. Rull strullen i det du tar den ut av jernet, ellers stivner den.
  3. Oppbevar i tett boks.

Tips:

Strull passer perfekt til is og kremdesserter.

Kommentarer

Produkter i oppskriften