Oppskrift på glutenfrie sjokolade-cookies, foto:

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Glutenfrie sjokolade-cookies

Glutenfrie sjokolade-cookies er lettlagde og nydelig småkjeks med deilige biter av sjokolade. Denne porsjonen gir deg ca 30 kjeks.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

TIPS!: Bytt gjerne ut halvparten av sjokoladen med hvit sjokolade.

Slik gjør du

  1. Sett stekeovnen på 180°C og finn fram et stekebrett med bakepapir.

  2. Ha smør, sukker, brunt sukker og egg i en bolle. Rør dette godt sammen til det blir luftig.

  3. Bland godt sammen melblandingen, bakepulver, salt, grove sjokoladebiter og vaniljesukkker. Tilsett denne i røren og miks det videre i et minutt slik at alt er godt blandet.

  4. Bruk en skje til å lage små kjeks av deigen som du plasserer på stekebrettet.
    Stek kjeksen midt i ovnen i ca 10 minutter. Avkjøl på rist og oppbevar kjeksen i en tett boks.