Oppskrift på Amerikanske pannekaker med honning og mandler

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Amerikanske pannekaker med honning og mandler

Amerikanske pannekaker er en velkjent, amerikansk frokost. De er litt tykkere og mindre enn norske pannekaker, nesten som sveler eller lapper.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

TIPS!: Hvis du ønsker å lage en litt sunnere variant, kan du erstatte halvparten av hvetemelet med grov, sammalt hvete.

Slik gjør du

Pannekaker

  1. Bland hvetemel, bakepulver, salt og sukker i en bolle. Hell i melk, og visp røren glatt og klumpefri. Tilsett egg. Smelt smør og tilsett i røren.

  2. Stek små pannekaker i smør i en panne, og hold dem varme under et håndkle.

    Både pannekakerøren og de ferdigstekte pannekakene kan fryses.

Til servering

  1. Server pannekakene med flytende honning eller lønnesirup. Strø over mandelflak.

    Lønnesirup får du i de fleste velassorterte matbutikker.