Oppskrift på Rullekake med appelsin og sjokolade

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Rullekake med appelsin og sjokolade

Sjokolade og appelsin er en herlig smakskombinasjon. I denne oppskriften er fyllet en ferdig vaniljekrem, som er lettvint å bruke og smaker godt. Rullekake er noe av det enkleste du kan lage, så her er det bare å sette i gang.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

TIPS!: Pynt gjerne med strimlet eller syltet appelsinskall.

Slik gjør du

  1. Sett stekeovnen på 250 °C.

  2. Visp eggedosis av egg og sukker. Bland forsiktig inn mel blandet med kakao og bakepulver.

  3. Hell røren i en langpanne, ca. 30x35 cm, som er kledd med bakepapir.

  4. Stek kaken midt i ovnen i ca. 5 minutter. Hvelv kaken på et fuktet kjøkkenhåndkle eller matpapir strødd med sukker. La langpannen ligge over kaken mens den avkjøles.

  5. Fordel vaniljekremen på kakebunnen og rull sammen fra langsiden. La skjøten ligge ned for da holder kaken bedre sammen.

  6. Bland ingrediensene til glasuren og smør den på kaken.