Oppskrift på Kvikklunsjkake i langpanne

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Kvikklunsjkake i langpanne

Luftig og god sjokoladekake i langpanne. Perfekt å ha med i tursekken eller å servere i barnebursdager. Smør tykt på med herlig glasur og pynt kaken med det du måtte ønske.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

TIPS!: For aller best resultat sørg for eggene holder romtemperatur.

Slik gjør du

  1. Sett stekeovnen på 180º og finn fram en stor langpanne (30 x 40 cm)

  2. Smelt smøret.

  3. For å lage sjokoladekake i langpanne, starter du med å piske eggedosis av egg og sukker. Tilsett så de andre ingrediensene og bland godt.

  4. Hell kakerøren i den bakepapikledde langpannen og stek kaken på nederste rille i ovnen i 30–40 minutter.

  5. Avkjøl kaken på rist.

Glasur og pynt:

  1. Bland sammen ingrediensene til glasuren og fordel den over kaken mens den fortsatt er varm.
    Dryss på f eks kokos og revet appelsinskall til slutt.