Oppskrift på Knasende kruskakake

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Knasende kruskakake

Her er oppskrift på en glutenfri bløtkake helt uten mel. Kruskakake er deilig å tygge på og smaker supergodt med vaniljekesam og de friske bærene. Fin å servere til 17. mai, bursdager eller andre festlige anledninger.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

TIPS!: Friske bær og frukt som du skal pynte kaker med, kan du dyppe i eller pensle med gelè og la stivne før du pynter kaken. Pynten vil få en glansfull overflate og det ser veldig proft ut.

Slik gjør du

  1. Legg plastfolie i bunnen på en paiform.

  2. Miks alle ingrediensene til kakebunnen sammen i en food prosessor. Trykk kakebunnen ut i paiformen og sett i fryseren, ca 1 time.

  3. Pisk fløten til stiv krem og bland med vaniljekesam.

  4. Fordel kremen over den kalde kakebunnen og pynt med bær og sitronmelisse.