Oppskrift på Brownies med ostekrem

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Brownies med ostekrem

Brownies er opprinnelig en amerikansk sjokoladekake og er karakteristisk med sin sprø utside og karamellaktige innside. Her er oppskrift på utrolig saftige brownies bakt med myk og deilig ostekrem.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

TIPS!

Som tilbehør til brownies smaker det ekstra godt med TINE Kesam Vanilje eller vaniljeiskrem.

Slik gjør du

  1. Til denne oppskriften på saftig brownies trenger du en langpanne på ca 20x30 cm, dekket med bakepapir i bunnen. Forvarm stekeovnen til 170 °C.

  2. Smelt smøret i en kjele. Skru av varmen og tilsett sjokolade i biter. Rør til sjokoladen er smeltet.

  3. Visp egg og sukker til stiv eggedosis. Bland inn sjokolade/smørblandingen. Rør inn mel og vaniljesukker. Ha røren til brownies i langpanneformen.

Ostekrem til brownies

  1. Visp kremost, sukker og egg til jevn krem. Legg den i klatter oppå sjokoladerøren. Dra en kniv et par ganger på kryss og tvers gjennom røren slik at kaken blir "marmorert".

  2. Stek brownies i 35 - 40 minutter og avkjøl den i formen.

Sjokoladeglasur

  1. Brekk sjokoladen og smelt den forsiktig sammen med smør og vann. Ha glasur over brownies-kaken og skjær den i ruter ved servering.