Oppskrift på Brownies med kremost

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Brownies med kremost

Smakfull, marmorert og seig brownies med herlig sitrontopping laget med kremost og kesam.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

TIPS!: Kaken kan fryses.

Slik gjør du

  1. Til denne oppskriften trenger du en liten langpanne på 20x30 cm som du dekker med bakepapir. Sett stekeovnen på 180 °C.

  2. Smelt smør i en kjele. Ta kjelen av platen, og rør i kakao og sukker. Pisk sammen egg, rør i mel og bland godt. Hell røren i langpannen.

  3. Pisk kremost og kesam sammen med melis og egg. Riv sitronskall. Bruk gjerne litt mer sitronskall enn angitt. Smak deg frem.

  4. Fordel blandingen over røren i formen, litt her og der. Rør om lett med en skje.

  5. Stek kaken midt i ovnen i 35-40 minutter. Avkjøl på rist og skjær i små ruter (ca. 35 stk).