Oppskrift på Brownie, foto:

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Brownies

Her har du en superenkel og saftig grunnoppskrift på brownie. Du topper desserten ved å piske Piano Fyldig Vaniljesaus til krem og serverer ved siden av kaken.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

  • Steketid:

  • Du trenger:

    Liten langpanne, ca. 25x30 cm
TIPS!

Ikke stek kaken for lenge. I motsetning til en vanlig sjokoladekake skal brownies være litt bløt og saftig i midten. 

Slik gjør du

  1. Sett stekeovn på 175 °C. Til denne oppskriften trenger du en liten langpanne på ca. 25x30 cm.

  2. Smelt smør, og sett til side.

  3. Pisk egg og sukker til en jevn blanding. Rør inn smør.

  4. Bland hvetemel, kakao og vaniljesukker. Bruk en slikkepott og vend forsiktig inn i røren. Bland akkurat lenge nok til at røren blir klumpfri, ikke lengre.

  5. Hell røren over i en liten langpanne, dekket med bakepapir. Stek kaken på nederste rille i 20-30 minutter. Avkjøl kaken før servering.

  6. Pisk den fyldige vaniljesausen til luftig krem. Det er viktig at vaniljesausen er kjøleskapskald før pisking.

    Vaniljesausen kan også serveres rett fra kartongen.