Brownies

(1456)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

  • Steketid

Her har du en superenkel og saftig grunnoppskrift på brownie. Du topper desserten ved å piske Piano Fyldig Vaniljesaus til krem og serverer ved siden av kaken.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Utstyr

Liten langpanne, ca. 25x30 cm

Ingredienser

300 gramTINE Meierismør
4 stkegg
5 desilitersukker
5 desiliterhvetemel
6 spiseskjekakao
1 teskjevaniljesukker

Til servering

1 stkkald Piano Fyldig Vaniljesaus

Slik gjør du det

  1. Sett stekeovn på 175 °C. Til denne oppskriften trenger du en liten langpanne på ca. 25x30 cm.
  2. Smelt smør, og sett til side.
  3. Pisk egg og sukker til en jevn blanding. Rør inn smør.
  4. Bland hvetemel, kakao og vaniljesukker. Bruk en slikkepott og vend forsiktig inn i røren. Bland akkurat lenge nok til at røren blir klumpfri, ikke lengre.
  5. Hell røren over i en liten langpanne, dekket med bakepapir. Stek kaken på nederste rille i 20-30 minutter. Avkjøl kaken før servering.
  6. Pisk den fyldige vaniljesausen til luftig krem. Det er viktig at vaniljesausen er kjøleskapskald før pisking.

    Tips:

    Vaniljesausen kan også serveres rett fra kartongen. 

Tips:

Ikke stek kaken for lenge. I motsetning til en vanlig sjokoladekake skal brownies være litt bløt og saftig i midten. 

Kommentarer

Produkter i oppskriften