Oppskrift på tobleroneis, foto: Synøve Dreyer kilde:

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Toblerone-is

Hjemmelaget is er alltid en vinner. I denne herlige iskaken får sjokoladen Toblerone spille hovedrollen. Oppskriften er enkel å gjennomføre, og iskaken smaker himmelsk! Selve kaken tar ikke lang tid å tilberede, men husk å sette av minst 6 timer slik at isen stivner i fryseren.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

TIPS!: Husk at isen skal fryse i minst 6 timer. Iskaken kan med fordel lages dagen i forveien.

Slik gjør du

  1. Visp eggeplommer og melis lyst og lett. Del vaniljestangen i to og skrap ut frøene. Ha det i eggedosisen.

  2. Smelt sjokoladen i vannbad eller mikrobøleovn. Rør sjokoladen i eggedosisen. Tilsett konjakk. Visp fløten striv. Vend den i sjokolademassen og ha alt i en form.

  3. Frys isen i minst 6 timer.

  4. Vend isen ut på serveringsfat i god tid før servering.
    Pynt med hakket sjokolade og friske bringebær.