Oppskrift på Laktosefri tiramisu
0

Tiramisu

(5)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Den italienske klassikeren smaker perfekt på en hverdag.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

4 stkeggeplommer
3 spiseskjesukker
300 gramTINE Kremgo’® Naturell
2 dråperromessens
2 spiseskjecognac
6 spiseskjesterk kaffe, kald
16 stksavoiardikjeks (ladyfingers)
4 spiseskjerevet sjokolade

Slik gjør du det

  1. Pisk eggeplommer og sukker luftig. Visp inn kremost og smak til med romessens.
  2. Bland cognac med espressokaffe og dypp kjeksene i blandingen. Legg kjeks og krem lagvis i en form eller små posjonsformer. La det bli to eller tre lag ettersom hvor stor formen er. Avslutt med krem.

    Tips:

    Knekk gjerne kjeksene i mindre biter for å tilpasse serveringsformen.

  3. Dryss over revet sjokolade og la stå kaldt i kjøleskapet 2-3 timer før servering.

Tips:

I følge italienerne skal det være alkohol i en ekte tiramisu. Du kan i stedet for likør bruke konjakk eller masalavin. Du kan selvfølgelig droppe alkoholen i denne dessert om ønskelig.

Kommentarer

Produkter i oppskriften