Oppskrift på spøkelseskake til halloween
2

Spøkelseskake til halloween

(11)
  • Utførelse

    Middels
  • Tid

Oppskrift på halloweenkake med små hvite spøkelser til årets skumleste kveld. Skrem venner og familie med en blek spøkelseskake. Spøkelsene kan også minne om hattifnattene fra Mummidalen. Server kaken i barneselskap eller i bursdagen til den lekne voksne ellers i året.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

Sukkerbrød

6 stkegg
150 gramsukker
150 gramhvetemel
1 teskjebakepulver

Fyll Alternativ 1

3 desiliterTINE Kremfløte

Fyll Alternativ 2

5 desiliterPiano Vaniljekrem
1 desilitersyltetøy (smak etter eget ønske)

Pynt

3 desiliterTINE Kremfløte
1 teskjesukker
1 posemarshmallows Husk tannstikkere for å holde marshmellowsene sammen

Slik gjør du det

    Sukkerbrød

  1. Til denne oppskriften på spøkelseskake til halloween trenger du en rund kakeform på ca 26 cm i diameter.
  2. Visp egg og sukker til stiv eggedosis. Sikt i mel og bakepulver. Bland alt forsiktig med en gaffel.
  3. Hell røren i smurt form og stek kaken i stekeovnen ved 175 °C ca 30 minutter. Avkjøl kaken på rist.
  4. Visp all fløten til luftig krem. Del kakebunnen i to lag. Dynk med litt juice eller melk. Fordel halvparten av kremen mellom lagene sammen med syltetøy. Dekk kaken med resten av kremen, oppå og langs kanten.
  5. Sett mashmallows oppå hverandre (bruk gjerne en tannstikke til å holde dem sammen). Lag spøkelsene slik du ønsker selv. Bruk sort tusj til å lage skumle uttrykk/øyne på spøkelsene.

Tips:

Bruk gjerne lys på kaken for en ekstra sakral effekt!

Kommentarer

Produkter i oppskriften