Oppskrift på spøkelseskake til halloween, foto: Synøve Dreyer kilde:

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Spøkelseskake til halloween

Oppskrift på halloweenkake med små hvite spøkelser til årets skumleste kveld. Skrem venner og familie med en blek spøkelseskake. Spøkelsene kan også minne om hattifnattene fra Mummidalen. Server kaken i barneselskap eller i bursdagen til den lekne voksne ellers i året.

  • Vanskelig:

    Middels
  • Tid:

TIPS!: Bruk gjerne lys på kaken for en ekstra sakral effekt!

Slik gjør du

Sukkerbrød

  1. Til denne oppskriften på spøkelseskake til halloween trenger du en rund kakeform på ca 26 cm i diameter.

  2. Visp egg og sukker til stiv eggedosis. Sikt i mel og bakepulver. Bland alt forsiktig med en gaffel.

  3. Hell røren i smurt form og stek kaken i stekeovnen ved 175 °C ca 30 minutter. Avkjøl kaken på rist.

  4. Visp all fløten til luftig krem. Del kakebunnen i to lag. Dynk med litt juice eller melk. Fordel halvparten av kremen mellom lagene sammen med syltetøy. Dekk kaken med resten av kremen, oppå og langs kanten.

  5. Sett mashmallows oppå hverandre (bruk gjerne en tannstikke til å holde dem sammen). Lag spøkelsene slik du ønsker selv. Bruk sort tusj til å lage skumle uttrykk/øyne på spøkelsene.