Oppskrift på Ostekake med Cottage Cheese

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Ostekake med Cottage Cheese

En bunn med havregryn og mørk sjokolade. Ostefromasj med syrlig smak av jordbær. Hele bær på toppen. Mer innbydende, smakfull og lekker kan en ostekake nesten ikke bli.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

  • Du trenger:

    Rund form, ca. 24 cm
TIPS!: Det tar noen timer før kaken blir stiv, så lag den gjerne kvelden før du skal servere den.

Slik gjør du

  1. Rist havregryn lett i tørr panne sammen med smøret. Smelt sjokoladen i vannbad eller i mikrobølgeovn. Tilsett den smeltede sjokoladen i havregrynblandingen og hell det i en rund form. Trykk godt ut til sidene. Avkjøl.

  2. Mos cottage cheese, la den gjerne gå i en food processor til den er glatt. Bland i yoghurten.

  3. Kok opp 2 ½ dl vann til geleen, hell i gelepulveret og rør til det er oppløst. Avkjøl litt.

  4. Bland geleen i cottage cheese- og yoghurtblandingen. Hell det over havregrynsbunnen i formen. Sett kaken kjølig til den er stivnet. Pynt med friske bær rett før servering.