Oppskrift på Ostekake med bær

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Ostekake med bær

Helt uimotståelig ostekakepai med deilige friske bringebær både som fyll og pynt.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

  • Du trenger:

    Springform, 24 cm
TIPS!: Dersom du oppbevarer kaken i kjøleskapet bør du la den stå litt i romtemperatur før du serverer den.

Slik gjør du

  1. Forvarm ovnen til 200 °C. Du trenger en rund form med løs kant, ca. 24 cm i diameter.

Bunnen

  1. Bland mel og sukker. Smelt smør og bland til en grynete masse. Trykk ut smulene i kakeformen.

  2. Sett bunnen kaldt for å stivne. Stek bunnen midt i ovnen, ca. 10 minutter.

Fyll til ostekake

  1. Bland egg, kremost, Crème Fraîche og melis, og rør forsiktig inn bringebær. Hell fyllet i paiskallet og stek ytterligere i 25 minutter.

  2. Avkjøl ostekakepaien. Ved servering legger du rikelig med bringebær over paien og et dryss med melis.