Oppskrift på Isostekake med jordbær
0

Isostekake med jordbær

(10)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Dette er en enkel, frisk og god isostekake med jordbær. Den skal stivne i fryseren i to omganger, så husk å sette av god tid. Oppskriften holder til ca. 8 porsjoner

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

Is:

3 desiliterTINE Kremfløte
4 stkeggeplommer
4 spiseskjesukker
1 spiseskjevaniljesukker
125 gramTINE Kremgo’® Naturell
250 gramjordbær

Bunn:

180 gramkjeks med melkesjokolade
75 gramTINE Meierismør

Pynt:

4 stkjordbær
3 spiseskjerevet sjokolade

Slik gjør du det

  1. Finn frem en randform som rommer ca 1,5 liter.
  2. Pisk fløten stiv og sett den kaldt. Visp eggedosis av eggeplommer, sukker og vaniljesukker. Bland inn kremost, og vend kremen forsiktig inn. Skjær jordbær i biter og tilsett i blandingen. Ha over randformen, og sett i fryseren i minst 3 timer.
  3. Smelt smøret. Kjør kjeksen i en foodprocessor og bland med det smeltede smøret. Ta isen ut av fryseren og legg på kjeksblandingen. Sett isen inn i fryseren igjen, og la den stivne.
  4. Like før servering tar du isostekaken ut av fryseren, og hvelver den over på et fat. Skjær jordbærene i biter og riv sjokoladen.
  5. Pynt kaken med friske jordbær og revet sjokolade.

Tips:

I stedet for jordbær, kan du fylle isostekaken med sjokolade eller andre godsaker.

Kommentarer

Produkter i oppskriften