Sitronkake
0

Sitronkake med bringebær

(34)
  • Utførelse

    Middels
  • Tid

  • Steketid

Lett og mettende sitronkaken med cottage cheese som smaker veldig friskt og godt.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

1 desiliterhasselnøtter
3 stkegg
4 spiseskjesukker
¼ teskjesalt
½ stksitroner revet skall og saft av
2 ½ desiliterhvetemel
500 gramTINE Cottage Cheese Original
1 desiliterTINE Matfløte

Tilbehør:

4 desiliterbringebær
1 begerKesam® Vanilje Mager eller TINE Kesam Mager

Slik gjør du det

  1. Du trenger en rund form, 22 – 24 cm, eller ildfast form. Sett stekeovnen på 175 °C.
  2. Grovhakk nøttene. Visp egg og sukker til eggedosis. Rør i resten av ingrediensene. Hell røren i en godt smurt og strødd form. Stek midt i ovnen i ca. 45 minutter.
  3. Avkjøl kaken før du serverer den med bringebær og vaniljekesam til.

Tips:

Istedenfor cottage cheese kan du også bruke kesam. Velg bær etter smak og tilgang.

Kommentarer

Produkter i oppskriften