Oppskrift på Hjemmelaget rabarbrapai

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Hjemmelaget rabarbrapai

Har du rabarbra i hagen, så benytt deg av de friske, saftige og syrlige stilkene i oppskrifter. Hjemmelaget rabarbrapai er enklere enn du tror. Denne oppskriften gir deg en herlig smak av sommer!

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

TIPS!: Når du plukker rabarbra i hagen, trekk den opp fra roten med et rykk, så vokser det ut nye skudd. Rabarbra er best før St.Hans, og det er de tynne rosa stilkene som smaker best.

Slik gjør du

  1. Bland alle ingrediensene til bunnen i bollen til en kjøkkenmaskin. La maskinen gå til alt er blandet og samlet til en deig.

  2. Ha deigen på bakebordet og kjevle eller trykk ut deigen og legg i en paiform, ca 26 i diameter. Dekk bunnen og godt opp langs kantene med deigen.

  3. Stek formen i nedre del av ovnen ved 200 °C i ca 10 minutter.

  4. Bland sammen alt til fyllet og hell det i den forstekte bunnen. Stek paien ytterligere i 20-25 minutter til alt fyllet er stivnet.

  5. Server paien lunken eller kald med vispet krem, vaniljekesam eller is til. Strø gjerne mandler over ved servering.