Oppskrift på Bær på Havrebunn

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Bær på havrebunn

Delikat bringebærterte med friske bringebær og vaniljekrem.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

  • Steketid:

  • Du trenger:

    Paiform med løs kant
TIPS!: Havrebunnen kan du gjerne lage flere dager før den skal brukes.

Slik gjør du

  1. Du trenger en paiform med løs kant eller en rund kakeform, 22 - 24 cm i diameter. Sett stekeovnen på 200 °C.

  2. Smuldre smør, sukker, havregryn og mel i en bolle, eller ha alt i en food processor og la maskinen gå til alt er blandet. Elt deigen sammen med hendene. Ha deigen i formen, og trykk den ut og opp på kantene. Stek midt i ovnen i ca. 15. minutter. Avkjøl.

  3. Visp fløte til krem og bland den forsiktig med vaniljekremen. Fordel kremen over havrebunnen. Strø bringebærene over og pynt med sitronmelisseblader.