Oppskrift på Lettvint langpanne

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Lettvint langpanne

Kake uten egg som er superenkel å bake med sine få ingredienser. Den smaker aller best når den er nystekt.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

  • Steketid:

  • Du trenger:

    Langpanne, ca. 25x35 cm
TIPS!: Kaken holder seg fint i kjøleskapet. Del den i biter, og oppbevar den i en tett boks. Den kan også fryses.

Slik gjør du

  1. Sett stekeovnen på 175 °C.

  2. Dekk langpannen med bakepapir.

  3. Rør smør og sukker lett og luftig. Bland sammen mel, bakepulver, kardemomme og rosiner. Tilsett melblandingen og melken, og rør alt sammen til en deig.

  4. Fordel deigen i langpannen, og strø over perlesukkeret.

  5. Stek kaken på nederste rille i ovnen i ca. 35 minutter. Stikk en kakepinne i kaken for å kjenne om den er stekt. Pinnen skal være tørr.

  6. Avkjøl kaken på rist, og del i biter ved servering.