Oppskrift på Korintsukkerbrød

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Korintsukkerbrød

Dette er oppskriften på korintsukkerbrød fra 1814. Det er veldig enkelt å lage, og smaker godt til en kopp kaffe eller te. Server gjerne med vispet krem til.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

TIPS!: Korintsukkerbrødet kan oppbevares et par dager i kjøleskapet. Det kan også fryses.

Slik gjør du

  1. Til denne oppskriften trenger du en rund form, ca 26 cm i diameter. Sett stekeovnen på 180 °C.

  2. Rør sukker og smør hvitt. Tilsett eggeplommene og bland sammen. Deretter rører du inn ett og ett helt egg, mel og korinter.

  3. Stek korintsukkerbrødet til det er gyllent. Dette tar ca 35 minutter. Sjekk med en bakepinne. Det skal ikke sitte igjen deig på pinnen.

  4. Server korintsukkerbrødet varmt eller kaldt, gjerne med vispet krem til.