Oppskrift på Påskedrikk med appelsin og sjokolade, foto:

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Påskedrikk med appelsin og sjokolade

Her er oppskrift på den ultimate varme påskedrikken. Herlig smak av appelsin, sjokolade og kanel.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

TIPS!: Passer perfekt i termosen på tur. Ha ferdig pisket krem i en liten boks ved siden.

Slik gjør du

  1. Bland melk, sjokolade, kanel og appelsinsaft i en kjele og varm opp.

Søtt appelsinskall

  1. Kok opp vann og melis og tilsett revet appelsinskall. (kun det ytterste skallet)

    Pass på å ikke få med det hvite i skallet som smaker bittert.

  2. Kok i 2 minutter og sil av vannet.

    Dersom du ønsker ennå mindre bitterhet i skallet kan du gjenta prosessen med nytt vann og melis et par ganger.

  3. Pisk kremfløte stiv.

    Server med pispet krem og søtt appelsinskall på toppen.