Oppskrift på Påskedrikk med appelsin og sjokolade
2

Påskedrikk med appelsin og sjokolade

(30)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Her er oppskrift på den ultimate varme påskedrikken. Herlig smak av appelsin, sjokolade og kanel.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

8 desiliterTinemelk® Helmelk 3,5 % fett
1 ½ stksjokoladeplater (à 100 g)
1 teskjemalt kanel
1 stkappelsin, saften av

Søtt appelsinskall

1 stkappelsin, revet skall av
2 desilitervann
100 grammelis
2 desiliterTINE Kremfløte

Slik gjør du det

  1. Bland melk, sjokolade, kanel og appelsinsaft i en kjele og varm opp.
  2. Søtt appelsinskall

  3. Kok opp vann og melis og tilsett revet appelsinskall. (kun det ytterste skallet)

    Tips:

    Pass på å ikke få med det hvite i skallet som smaker bittert.

  4. Kok i 2 minutter og sil av vannet.

    Tips:

    Dersom du ønsker ennå mindre bitterhet i skallet kan du gjenta prosessen med nytt vann og melis et par ganger.

  5. Pisk kremfløte stiv. Server med pispet krem og søtt appelsinskall på toppen.

Tips:

Passer perfekt i termosen på tur. Ha ferdig pisket krem i en liten boks ved siden.

Kommentarer

Produkter i oppskriften