Laster
Laster
Oppskrift på hjemmelaget gløgg

Hjemmelaget gløgg

Hjemmelaget gløgg

Det er gøy å lage sin egen gløgg. I denne oppskriften bruker vi appelsinjuice og solbærsaft i tillegg til julens mange krydder.

 
Antall porsjoner: 6 porsjoner-+
Tidsforbruk: 10 min10 minTidsbruk
Vanskelighetsgrad: EnkelEnkelVanskelighetsgrad

Ingredienser

Ingredienser
  • Gløgg

    5 dl Sunniva Original Appelsinjuice
  • 5 dl solbærsaft
  • 3 ss honning
  • ¼ ts malt anis
  • ¼ ts malt ingefær
  • ½ ts koriander
  • 10  hele nellikspikre
  • Tilbehør

    1 dl rosiner
  • 1 dl mandler uten skall , grovhakkede

Tips

Gløgg smaker aller best servert sammen med hjemmelaget julebakst, som for eksempel Verdens beste pepperkaker

Produkter i oppskriften

Slik gjør du

Slik gjør du
  • Gløgg

    1
    Bland juice, saft, honning, anis, ingefær, koriander og nellikspiker i en kjele og kok opp.
     
  • 2
    La gløggen stå og trekke til seg smak fra krydderne, ca. 15 minutter.
     
  • Tilbehør

    3
    Sil gløggen før servering og server rykende varm med rosiner og mandler.
     
Kommenter denne oppskriften

Kommentarer fra andre

Din vurdering

Gi oss din vurdering av denne oppskriften.

Oppskriften har 0 stemmer.

 
 
 
Laster
Laster