Oppskrift på mint kaffelade
1

Mint kaffelade

(6)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Kaffelade er kaffe og sjokolade i skjønn forening. Og når vi blander inn litt av konfektklassikeren After Eight, ja, da er det lite som kan gå galt.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

Kaffedrikk

1 ½ desilitersjokoladesaus
3 stkmintsjokolade f.eks. After Eight
1 ½ desiliterkokende varm Tinemelk® Helmelk 3,5 % fett
1 ½ desilitersterk espresso

På toppen

½ desiliterTINE Kremfløte
1 spiseskjesjokoladestrø

Slik gjør du det

    Kaffedrikk

  1. Sprut sjokoladesaus langs innsiden av glassene.
  2. La sjokoladen smelte i den kokende varme melken. Hell kaffe og melk i glassene.
  3. På toppen

  4. Topp med vispet kremfløte og dryss over strø.

Tips:

Server gjerne med litt revet sjokolade eller kakaodryss på toppen.

Kommentarer

Produkter i oppskriften