Smoothie bowl med kakao

Smoothie bowl med kakao

2
36
Enkel20 min
En tykk og god sjokoladesmoothie toppet med bringebær, pistasjenøtter, kakaonibs og bokhvete.

Ingredienser

Antall porsjoner

TOPPING

  • 4 ts
    bokhvete
  • 1 ss
    olivenolje
  • 2 dl
    bringebær
  • 4 ss
    pistasjenøtter
  • 4 ts
    kakaonibs

Slik gjør du det

  1. 1

    Frys banan i skiver over natten.

  2. 2

    Kjør Biola®, frosne bananer, avokado, kakao og mandelmel i en blender til en jevn og kremet smoothie.

    Tips

    Du kan kjøre mandler i en blender til grovt mel om du ikke får tak i mandelmel der du bor.

  3. 3

    Skyll bokhveten godt. Varm olje i en stepanne og rist bokhveten til den er sprø og gyllen, ca. 2 minutter. Rør hele tiden. La den renne av seg på litt kjøkkenpapir.

  4. 4

    Hakk pistasjnøtter og fordel smoothie i dype boller. Dekorer med bringebær, hakkede nøtter, ristet bokhvete og kakaonibs. Pynt eventuelt med et mynteblad og server med en gang.

Tips

For å gjøre denne smoothien så sunn som mulig kan du bruke råkakao som du får kjøpt i helsekostforretninger. Tilsett eventuelt litt agavesirup om du ønsker mer sødme.

Del denne oppskriften: