Oppskrift på Smoothie bowl med gulrot og kokos
0

Smoothie bowl med gulrot og kokos

(5)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Det å servere en lekker og søt smoothiebowl kan være en fin måte å få i barn grønnsaker de kanskje ellers ikke spiser. Her er gulrot en av ingrediensene sammen med banan, kokos og dadler.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

2 stkfrosne bananer
6 desiliterBiola® syrnet lettmelk Naturell
2 desiliterSunniva Supri® Eple og Gulrot
1 stkgulrot
8 stkdadler
1 desiliterkokosmasse
¼ teskjekanel

TOPPING

2 stkbananer
8 stkdadler
1 stkgulrot
4 spiseskjevalnøtter
4 spiseskjekokosmasse
4 teskjefrysetørkede bringebær
4 teskjelønnesirup
1 teskjekanel

Slik gjør du det

  1. Frys banan i skiver over natten. Riv gulrot og fjern steiner fra dadlene.
  2. Kjør Biola®, frosne bananer, revet gulrot, dadler, Sunniva Supri, kokosmasse og kanel i en blender til en jevn og luftig smoothie.

    Tips:

    Dadler fungerer som søtningsmiddel. Du kan velge å bruke honning, lønnesirup eller agavesirup i stedet.

  3. Del banan i skiver, dadler i biter, riv gulrot og hakk nøtter.
  4. Fordel smoothie i dype boller og dekorer med bananskiver, dadler, revet gulrot, hakkede valnøtter, kokosmasse og frysetørkede bringebær. Drypp over lønnesirup, dryss med kanel og server med en gang.

Tips:

Legg overmodne bananer i fryseren og bruk dem i smoothien. Del i skiver og frys i små porsjonsposer, så er det bare å ha dem i blenderen sammen med resten av ingrediensene.

Kommentarer

Produkter i oppskriften