Smoothieoppskrifter - Smooth frokost Rød Biola smoothie, Go Green Grønn Biola smoothie og Dobbel-Smoothie i to lag

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

3 fargerike smoothies med Biola®

Her er et knippe med smakfulle smoothier som kan brukes som frokost – tenk for en herlig start på dagen! – eller som et forfriskende lite mellommåltid, eller kanskje en deilig kvelds? Biola® danner basisen og gir en veldig fin og luftig konsistens – og ikke minst en god og frisk smak.

 • Vanskelig:

  Enkel
 • Tid:

TIPS!: Du kan også bruke en stavmikser eller kjøkkenmaskin dersom du ikke har blender. 

Slik gjør du

Go Green - Grønn Biola® Smoothie

 1. Vask eple og stangselleri, og kutt i biter. Skyll spinat, og la vannet renne av.

 2. Hell Biola® i en blender. Tilsett spinat og biter av eple og stangselleri. Riv fersk ingefær på et rivjern, og tilsett i blenderen.

 3. Sett på lokket på blenderen. La maskinen gå til alt er blandet og du har ønsket konsistens. Hell i glass og nyt smoothien nylaget.

Smooth frokost - Rød Biola® smoothie

 1. Hell Biola® i en blender. Tilsett banan, frosne jordbær og havregryn. Bruker du friske bær, kan du tilsette noen isbiter.

 2. Kjør blandingen til alt er blandet og du har ønsket konsistens. Hell i glass og nyt smoothien nylaget med et dryss av kanel.

Dobbel smoothie - Del 1: Solbærsmoothie

 1. Hell Biola® i en blender. Tilsett dypfryste skogsbær og kanel. Har du ikke dypfryste bær/frukt, så tilsett noen isbiter. Kjør blandingen i ca 40 sekunder, eller til alt er blandet og den har fått en fin konsistens. Hell smoothien over i en mugge, og rengjør blenderen før du lager den tropiske smoothien.

Dobbel smoothie - Del 2: Tropisksmoothie

 1. Hell Biola® i en blender. Tilsett banan og frossen frukt. Kjør blandingen i ca. 40 sekunder, eller til alt er blandet og har fått en fin konsistens.

 2. Fordel de to smoothiene i serveringsglass. Hell forsiktig den andre smoothien over den første. Bruk gjerne en skje.