Oppskrift på risengrynmelkesuppe
0

Risengrynmelkesuppe

(22)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Du trenger ikke mange ingrediensene for å følge denne oppskriften på en deilig melkedessert.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

Suppe

¾ desiliterrisgryn
1 stkkanelstang (kan sløyfes, men smak da suppen til med malt kanel før servering)
5 desilitervann
1 literTinemelk® Helmelk 3,5 % fett
¼ teskjesalt
1 spiseskjesukker

Strø

sukker
kanel

Slik gjør du det

    Suppe

  1. Kok risgryn og kanelstang i vann i ca. 10 minutter. Tilsett melk og kok videre til grynene er møre i ca. 20 - 30 minutter.
  2. Smak til med salt og sukker og server melkesuppen varm, gjerne etter et måltid med salt eller kraftig mat.
  3. Strø

  4. Sett frem sukker og kanel hvis noen vil ha det som strø oppå.

Kommentarer

Produkter i oppskriften